11 mars, 2020 2 min lesetid

Det er nå ingen grenser for hva motstanderne av e sigaretter er villig til å benytte av skyts i sin kamp mot kanskje verdens beste røykeslutt produkt. 

Borgermesteren i New York, Bill de Blasio, sier: "Røyking eller vaping gjør folk mer sårbare for å bli alvorlig syke, om de blir smittet av Corona viruset."

Det er åpenbart at folk som er syke og som røyker tobakksigaretter, eller lider av andre tilstander eller sykdommer er dårligere stilt overfor nye og ukjente virus, som corona viruset.

Ingen beviser som kan underbygge påstanden om e sigaretter. 

Men det finnes naturligvis ingen beviser for at du er dårligere stilt overfor denne type virus om du bruker e sigaretter.

Bilde: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Du kan lese artikkelen i Reuters, her. 

De selv-opphøyde eksperters verden. 

Det morsomme her er at de samme selv-opphøyde ekspertene som hevder at det ikke er forsket lenge nok på e sigaretter til å kunne si at de er skadereduserende i forhold til tobakksigaretter, som nå tydeligvis mener at de har belegg for å påstå noe de bare har hatt noen uker på seg på å pønske ut. 

Hvilket univers lever de i?

E sigaretter har vært på markedet i over 15 år, og forsket på i over 10 år. Når disse forståsegpåerne argumenterer mot e-sigaretter er dette ikke nok, i deres narsissistiske univers. 

Men når noe dukker opp som kan benyttes som skyts mot et produkt som påviselig er 95% mindre skadelig enn tobakksigaretter, da er tydeligvis noen uker med erfaring godt nok.  

Lenge leve ignoransen

Det er en mildt sagt ignorant holdning til seriøse forskere og studieresultatene lagt frem av verdens ledende eksperter på tobakkskadevirkninger og skadereduksjon. Like mye er det en fornærmelse mot mennesker som er mottakere for denne slags angrep. Tror de virkelig at folk generelt er så uintelligente? 

Ja, kanskje. De ble jo valgt av dem, så de må jo tro at de er lettlurte.