Dampjuice for deg som ønsker kvalitet

05 april, 2019 1 min lesetid

Når du tar et drag/ puff fra en E-sigarett, aktiverer batteriet en fordamper som varmer opp E-juicen. Videre omdannes E-juice til damp ved innånding og fordamper ved utånding. Ingen ild - Ingen tobakk - Ingen tjære - Ingen ubehagelig lukt - Ingen aske eller sneiper. Fordelene er mange!

Nordic Light® tilbyr en rekke smaker og styrker, og vil også utvide våre styrker og smaker i fremtiden. Tilgjengelige smaker for Nordic Light® No3, er: Tobakk i 0 mg og 20 mg, Mentol i 0 mg og 20 mg, Jordbær i 0 mg og 20 mg, og Blåbær i 0 mg og 12 mg

Du finner også dampjuice med solbær, mango og mint. Det finnes snart ingen begrensninger!

Rikelig utvalg av DIY

For deg som ønsker å lage din egen dampjuice anbefaler vi vårt utvalg innen DIY. Her kan du eksperimentere deg frem til verdens beste smak. Lag din unike favoritt!

Innhold i vår dampjuice

Nordic Light® dampjuice består av; FDA og EU godkjente tilsetningsstoffer som propylenglykol (PG) E1520 og vegetabilsk glyserin (VG) E 422, nikotin i farmasøytisk kvalitet, og godkjente smakstilsetninger.

Propylenglykol er en organisk forbindelse, med lav viskositet og evne til å absorbere smaker. Høyt nivå av PG i e-væske/ e-juice, skaper en konsentrert smak.

Vegetabilsk glyserin er en organisk forbindelse avledet fra planter, den har høy viskositet og gir en tykkere konsistens på væsken. Et høyt VG-nivå gir en rundere og søtere smak og hjelper til med å produsere en tykkere damp/ vape sky.

Det er derfor ingen tilfeldigheter i vår produksjon av dampjuice. Test nå og forandre din damp-hverdag!