March 25, 2020 2 min read

I disse Corona tider tillater vi oss å komme med noen tips i forhold til hygiene. 

Det er et faktum at forbruket av nytelsesmidler går opp i nedgangstider. I disse unntakstilstandene vi nå befinner seg i, vil dette være enda mer aktuellt. 

Vi skal sitte inne i karantene, selvpålagt eller ei, og vi skal tross alt fortsette å leve. Når livsstandarden blir redusert i forhold til frihet og sosialt samvær, så tar vi igjen med litt ekstra kos i egne hjem. 

Å kose seg er et norsk fenomen, og vi er gode på det. 

Vi vapere, de fleste av oss i hvert fall, har jo ofte delt vape, for å dele smak. Det er også litt av kosen, og det sosiale aspektet av vaping, og det viser også tillit. 

Nå er det viktig å ta hensyn til andre, og deg selv. 

Vi vet svært lite om Corona, eller Covid-19 viruset, annet enn at det er et virus, som smitter ved dråpe smitte og kontakt. Så langt viser det seg at 80% av de som er smittet kun har lette eller ingen symptomer. Det betyr at alle som ikke har blitt testet er potensielle smittebærere.  

Skal vi klare å komme over denne krisen, på en fornuftig måte, og redusere antall smittede, og med det antall syke og døde, og de økonomiske ettervirkningene, som kan vare i mange år etter at vi har fått bukt med viruset:  

Følg de generelle retningslinjene fra myndighetene. Dette er avgjørende for en myk landing.

Her kommer i tillegg noen råd fra oss: 

- Hold dere hjemme - det meste kan i dag kjøpes på nett og leveres i post eller på dør. Så også e-sigaretter og eJuice. 

- Ikke del vape i disse dager, selv om det bare er innenfor husets fire vegger. Vi vet for lite om Corona viruset til å ta sjanser. 

- Rengjør din vape hyppig og grundig, selv om det bare er du som benytter den. Blir du syk av andre grunner, vil du lettere kunne bli syk av Corona viruset. 

- Bytt coil og munnstykke regelmessig. 

- Kjøp eJuice av sikre kilder. Mye av eJuicen og utstyret som blir benyttet i Norge, kommer fra usikre kilder i inn- og utland.

Vi har nå lansert vår eJuice også her på vår webshop, produsert i Europa før Corona viruset traff verden. Du finner den ved å følge denne linken. Eller klikk på bildet under. 

- Ta vare på hverandre. Bruk sosiale medier og andre tekniske plattformer for å holde kontakt med venner, familie, arbeidskolleger og bekjente. 

Vår Premium eJuice er produsert i Europa, for din trygghet. 

Nordic Light Premium eJuice er rene juicer der det ikke er spart på noe for at du skal få den beste vape opplevelsen. 

Vi har nå lansert 10 rene og naturlige smaker som Nordic Light er så kjent for.