FAQ

Inneholder E sigaretter tobakk?

Nei, e -sigarettene våre inneholder ingen tobakk - bare ren Nordic Light® eJuice.

Inneholder E sigaretter nikotin?

Ja Nordic Light® tilbyr påfyll som inneholder nikotin, og du kan til og med ha nikotinfrie påfyll hvis du vil. Påfyllingsemballasjen markerer tydelig nikotinstyrken.

Hva er en E sigarett?

En E sigarett eller vape, er en elektronisk enhet som omdanner smaksatt e-væske (eJuice) til damp. Når du tar en dråpe fra en Nordic Light® vape, aktiveres batteriet automatisk og varmer opp spolen, som igjen varmer opp den smaksatt eJuice. EJuice omdannes til damp eller fuktig ved innånding, og fordamper ved utpust.

Hva er forskjellen mellom tobakksigaretter og e-sigaretter?

Tobakksigaretter inneholder tobakk, og representerer en alvorlig trussel mot helsen din. Vape inneholder ikke tobakk, bare nikotin og godkjente tilsetningsstoffer. E-sigaretter er 95% mindre skadelige enn vanlige sigaretter-Public Health England-februar 2018.

Hva er nikotin?

Nikotin er et vanedannende stoff og er grunnen til at røykere fortsetter å røyke. Nikotin forårsaker ikke kreft eller død. For de fleste røykere er nikotin også veien ut av tobakkavhengigheten - Tobakksalternativet. Vaping utgjør bare en liten brøkdel av risikoen for røyking - Public Health England - mars 2018

Hva er eJuice?

Nordic Light® eJuice består av; nikotin av farmasøytisk kvalitet, blandet med tilsetningsstoffer som er godkjent av FDA og EU, for eksempel smak, propylenglykol (PG) E 1520 og vegetabilsk glyserin (VG) E 422. PG og VG brukes til å distribuere og balansere nikotin og smakstilsetninger i eJuice . Propylenglykol gjør dampen eller fuktig og er klassifisert som GRAS (Generally Recognized As Safe) av FDA (Food and Drug Administration i USA) og brukes dvs. i mat, medisin og for å lage spesialeffekter i filmer og kinoer og i røykeautomater på nattklubber siden 80-tallet. Propylenglykol er en organisk forbindelse med lav viskositet og evne til å absorbere smaker. Høyt nivå av PG i eJuice, skaper en konsentrert smak. Vegetabilsk glyserin er som navnet antyder en organisk forbindelse avledet fra planter, med høy viskositet, noe som gjør eJuice tykkere i konsistensen. Høyt nivå av VG, gir en rundere og søtere smak og gir en tykkere dampsky. Alle ingrediensene er oppført på produktemballasjen og brukerhåndboken. Vår eJuice er produsert i EU, etter EUs TPD -forskrifter og vår etiske standard, etter vår norske opprinnelse og arv.

Inneholder eJuice andre stoffer?

Noen ganger legger vi til komponenter som markedsfører eJuice, som fløte, ismynte og nikotinsalt. Vær trygg på at vi bare bruker tilsetningsstoffer av høy kvalitet i eJuice. Vi bruker ikke; Acetoin, acetylpropionyl, diacetyl, dietylenglykol, etylenglykol.

Hva er nikotinsalt?

Nikotinsalter er et tilsetningsstoff som hjelper nikotinet til å komme raskere til blodet, og etterligner nikotinkicket du får fra en tobakkssigarett. Det gir en intens og umiddelbar dampopplevelse og tilfredshet.

Hvem kan bruke Nordic Light® Vapes?

Alle over lovlig alder kan bruke Nordic Light® Vape. Nordic Light® vapes kan brukes med eJuice som inneholder nikotin, og uten nikotin. Nikotin er et svært vanedannende stoff, og skal ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, personer som lider av diabetes-, hjerte- / hjerte- eller luftveissykdommer, personer som bruker antidepressiva eller astmamedisiner, allergikere med reaksjoner på noen av ingrediensene, og heller ikke personer under lovlig alder, eller ikke-røykere.

Kan jeg bruke e-sigaretter når jeg er gravid?

e-sigaretter skal ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, personer som lider av diabetes-, hjerte- / hjerte- eller luftveissykdommer, personer som bruker antidepressiva eller astmamedisiner, allergikere med reaksjoner på noen av ingrediensene, og heller ikke personer under lovlig alder, eller ikke-røykere. Om du ikke klarer å slutte å røyke, snakk med legen din og få råd om røykeslutt og alternativer.

Kan jeg bruke e-sigaretter om jeg har en helsetilstand?

Kontakt helsepersonell hvis du er i tvil. Nordic Light® vapes kan brukes med eJuice som inneholder nikotin, og uten nikotin. Nikotin er et svært vanedannende stoff, og skal ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, personer som lider av diabetes-, hjerte- / hjerte- eller luftveissykdommer, personer som bruker antidepressiva eller astmamedisiner, allergikere med reaksjoner på noen av ingrediensene, og heller ikke personer under lovlig alder, eller ikke-røykere. Bruk av e-sigaretter kan forårsake blekhet, søvnighet, svimmelhet, kvalme, magesmerter, diaré, hodepine, redusere effektiviteten i luftveiene, hypertensjon, økt hjertefrekvens, allergiske reaksjoner, balanse / hørsel / syn / mentale forstyrrelser. Direkte inntak kan være giftig. Hvis du har noen bivirkninger på grunn av bruken av dette produktet, må du slutte å bruke det umiddelbart og oppsøke lege. Ta med originalpakken og bruksanvisningen

Jeg har fått eJuice i munnen, hva gjør jeg?

Ved svelging, skyll munnen grundig og oppsøk lege. Ha brukerhåndbok for hånden.

Jeg fikk eJuice i øynene, hva gjør jeg?

Om du har fått eJuice i øynene, skyll grundig. Kontakt eventuelt lege og ha brukerhåndbok for hånden.

Jeg fikk eJuice på huden, hva gjør jeg?

Ved hudkontakt, vask øyeblikkelig huden med såpe og skyll grundig. Kontakt eventuelt lege og ha brukerhåndbok for hånden.

Hvor kan jeg vape?

Det er forskjellige forskrifter på forskjellige områder. Følg de lokale forskriftene.

Hvor kan jeg kjøpe Nordic Light® Vapes?

Du kan kjøpe våre produkter i vår nettbutikk og hos våre forhandlere. Våre forhandlere finner du i vår butikklokalisering på vår nettbutikk. www.nordiclightvape.com

Hvordan aktiverer jeg garantien?

Du kan enkelt skanne QR-koden på Vape pakken, og registrere deg derfra, eller du kan aktivere garantien her.

Hva er Dry Puff?

Dry Puff, er et begrep som brukes i e-sigarettindustrien for å beskrive en brent spole. En brent spole vil bare skje hvis du overoppheter batteriet eller bruker på e-sigaretten når den er tom for e-væske. Du får ikke Dry Puffs av den smarte Nordic Light® No3. Den smarte chipen inni No3 slår av batteriet hvis det blir for varmt, eller hvis du går tom for eJuice i ePoden.

Hva slags vape er Nordic Light® No3?

Nordic Light® No3, er en smart og intuitiv vape, med slankt og ikonisk design. Laget for den aktive og bevisste vaper, og for røykere som vil forbi tobakk.

Hva er det som gjør Nordic Light® No3 bedre enn andre e-sigaretter eller vapes?

Nordic Light er anerkjent for god kvalitet i alle aspekter av vår virksomhet. Nordic Light® No3, er en smart og intuitiv vape, med slankt og ikonisk design. Smart chippen inni sikrer mot Dry Puff og overoppheting av batteriet, noe som gjør vaping trygt. EJuice er produsert i EU, i henhold til EUs TPD-, farmasøytiske og Nordic Light®-standarder. Våre nikotin ePods inneholder nikotinsalt som gir en øyeblikkelig og tilfredsstillende nikotinutlevering. No3 produserer mer damp enn andre ePod e-sigaretter, og er utstyrt med Nordic Light Anti Drip Technology (ADT), for å forhindre lekkasje og Spit-back (Spit-back er eJuice som treffer spolen og spytter den inn i munnen).

Hvordan bruker jeg Nordic Light® No3?

Nordic Light® No3 er enkel og intuitiv. Når du har din Nordic Light No3 og den foretrukne smak i Nordic Light® No3 ePod (selges separat) i hånden, er det bare å åpne boksene, fjerne gjenstandene fra boksene og følg trinnene nedenfor: - Fjern gummihylsene fra toppen og bunnen av ePod - Sett inn ePoden i No3-batteriet, til den klikker ned - No3 er nå aktivert og klar til å bruke. Ingen knapper å trykke på - bare puff og nyt! Når du begynner å bruke No3, tar du noen et par trekk for å varme opp coilen, da dette vil forberede No3 til å gi deg den tilfredsstillende vapingopplevelse som Nordic Light er anerkjent for.

Er batteriene oppladbare?

Ja, alle våre batterier er oppladbare. Vi gjør ikke engangsprodukter, ettersom de ikke er miljøvennlige. Lad No3 med No3-laderen som følger med No3 batteripakken.

Hva indikerer Led lyset på Nordic Light® No3-batteriet?

Hvitt lys under bruk betyr at alt er ok. Blinkende lys under vaping: Hvis batteriet er overopphetet, slås det automatisk av, for sikkerhet. La enheten avkjøles. Kontroller ePod - hvis ePod er tom - må du bytte ut ePod. Ikke noe lys ved bruk - lad batteriet. Når du ikke bruker Vapen, går den i hvilemodus. Du aktiverer den ved å ta et trekk. Hvis du har sjekket ovenstående og problemet ikke er løst, kan du kontakte oss på vår chat-tjeneste, eller sende oss en e-post på: support@nordiclight.net. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Vår support telefonen er åpen på kontortiden: 09.00 - 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 15.00 i helgene.

Hva er det som gjør Nordic Light® No3 bedre enn andre e-sigaretter eller vapes?

Nordic Light er anerkjent for god kvalitet i alle aspekter av vår virksomhet. Nordic Light® No3, er en smart og intuitiv vape, med slankt og ikonisk design. Smart chippen inni sikrer mot Dry Puff og overoppheting av batteriet, noe som gjør vaping trygt. EJuice er produsert i EU, i henhold til EUs TPD-, farmasøytiske og Nordic Light®-standarder. Våre nikotin ePods inneholder nikotinsalt som gir en øyeblikkelig og tilfredsstillende nikotinutlevering. No3 produserer mer damp enn andre ePod e-sigaretter, og er utstyrt med Nordic Light Anti Drip Technology (ADT), for å forhindre lekkasje og Spit-back (Spit-back er eJuice som treffer spolen og spytter den inn i munnen).

Hva er en ePod?

En ePod er en kapsel som inneholder eJuice, samt munnstykket og coilen, spesielt utviklet for Nordic Light®-enheter. Det smarte ePod-konseptet gjør det enkelt og intuitivt, ettersom det eneste du trenger å gjøre er å skifte ePod når den er tom, og lade batteriet. Ingen knapp, ingen bytte av coil, ikke noe spill - bare ta et trekk og du er god til å gå.

Hvilke smaker kan jeg kjøpe?

Nordic Light® tilbyr en rekke smaker og styrker, og vil også utvide våre styrker og smaker i fremtiden. Tilgjengelige smaker for Nordic Light® No3, er: Tobakk i 0 mg og 20 mg, Menthol i 0 mg og 20 mg, Jordbær i 0 mg og 20 mg, og Blåbær i 0 mg og 12 mg

Hvordan sjekker jeg om jeg er tom for eJuice i ePoden min?

Nordic Light® No3 er utstyrt med to små vinduer på hver side. Dette er for enkel kontroll av eJuice-nivået. Hvis du er i tvil, kan du trekke ePod-en ut av batteriet for å sjekke eJuice-nivået. Når du er tom, bytter du bare ut med en ny ePod. Følg lokale forskrifter for avhending av ePods. Du kan også lagre dine tomme ePods og bestille en gratis gjenvinningskonvolutt på vår hjemmeside. Ta en titt på konseptet Green Movement her.

Kan jeg fylle eJuice på ePoden?

Nei. ePoden er et lukket podkonsept, spesielt utviklet for en perfekt balanse av smak og styrke. Ikke prøv å fylle på ePoden, da det kan skade både ePoden og batteriet og annullere garantien.

Hva om ePoden min ser ut til å ha blitt åpnet eller tuklet med, eller lekker?

Ikke bruk ePod hvis forseglingen på ePod-boksen er ødelagt, eller hvis gummidekslene på begge sider av ePoden mangler, eller hvis ePoden lekker eJuice.

Kan jeg bruke Nordic Light® No3 med andre ePods eller andre ePods i No3?

Nei. Nordic Light® No3 og Nordic Light® No3 ePod er spesielt utviklet for en perfekt balanse og en sikker vapingopplevelse.

Hvordan oppbevarer jeg Nordic Light® No3?

Oppbevares i normal temperatur, borte fra solen og fra varme eller kalde omgivelser. Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr.

Hvordan lader jeg batteriet?

Når du kjøper en Nordic Light® vape, er batteriet delvis ladet, slik at du kan begynne å vape umiddelbart. Vi anbefaler imidlertid å lade batteriet ditt før du bruker det, da det vil gi deg den beste opplevelsen. Fjern Nordic Light®-batteriet og USB-laderen. Koble laderen til batteriet. Koble USB-laderenheten til en USB-port. Laderen lyser rødt når du lader. Når lyset blir blått er den fulladet. For din sikkerhet og for å ivareta garantien din, bruk bare Nordic Light® No3-lader for å lade Nordic Light® No3-batteriet.

Hvordan vet jeg når jeg skal lade?

Hvis LED-lampen på enheten blinker, er det på tide å lade batteriet. For din sikkerhet blinker LED-lampen hvis batteriet blir for varmt, eller hvis det er på tide å skifte ePod. Hvis batteriet er varmt, er det bare å la det avkjøles. Sjekk ePoden for eJuice ved å trekke den ut av batteriet. Hvis du har eJuice i ePod, er det på tide å lade batteriet.

Hvor lang tid tar det å lade min Nordic Light® No3?

Fra 40 til 60 minutter.

Hvor lenge kan jeg bruke Nordic Light® No3, før den må lades?

Når den er fulladet vil No3 vare i omtrent en full ePod. Avhengig av bruken din, bør dette være tilstrekkelig i en hel dag. Noen av forbrukerne våre foretrekker å kjøpe 2 batterier, da de alltid vil ha et fulladet. Selv om No3 vår er fulladet innen 60 minutter.

Kan jeg bruke Nordic Light® No3 mens den lader?

Når den er fulladet vil No3 vare i omtrent en full ePod. Avhengig av bruken din, bør dette være tilstrekkelig i en hel dag. Noen av forbrukerne våre foretrekker å kjøpe 2 batterier, da de alltid vil ha et fulladet. Selv om No3 vår er fulladet innen 60 minutter.

Hvor lenge varer et batteri / hva er levetiden til et batteri?

Batteriene er Li-Ion-batterier, samme type batterier som du har i mobiltelefonen. Akkurat som mobiltelefonen din vil de avta over tid. Nordic Light® No3-batteriet vil vare fra ett til to år, avhengig av bruk, ladeprosedyre og hvordan du tar vare på enheten. Overlading, sabotasje, eksponering for varme eller kalde omgivelser over tid, vil forringe batteriet raskere enn vanlig bruk. Det vil også annullere garantien.

Kan jeg bruke hvilken som helst lader for å lade No3?

Nei. Du bør kun bruke Nordic Light® No3 USB laderen. Og bare i pålitelige strømkilder. Ikke benytt hurtigladere.

Hva om jeg ikke finner laderen min?

Du kan kjøpe en ny lader på nettbutikken vår, www.nordiclightvape.com eller hos våre sertifiserte forhandlere.

Vapen fungerer ikke, hvorfor?

Vennligst sjekk følgende: Har du tatt et drag som varer i mer enn 10 sekunder? La den hvile en stund. Den slår seg automatisk slås av, for din sikkerhet. Er batteriet varmt å ta på? La det deretter kjøle seg ned og prøv igjen. Det stenger av når det er overopphetet, for din sikkerhet. Har du eJuice igjen i ePoden? Trekk ePoden ut av batteriet for å sjekke. Hvis tom - bytt ut med en ny No3 ePod. Er du tom for batteri? Led-lampen skal lyse når du tar et drag. Lad opp i opptil 60 minutter og prøv igjen. Er batteriet dødt? Hvis batteriet ikke lader, etter at du har fulgt instruksjonene, er batteriet sannsynligvis utslitt. Batteri levetid er fra 12 til 24 måneder, avhengig av bruk. Skift ut batteriet. Hvis du har sjekket ovenstående og problemet kontinuerlig, kan du kontakte oss på vår chat-tjeneste, eller sende oss en e-post på: support@nordiclight.net. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Vår support telefonen er åpen på kontortiden: 09.00 - 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 15.00 i helgene.

Hva gjør jeg hvis min Nordic Light® Vape er varm å ta på?

Hvis du overlader eller trekker for tett og for mye, blir batteriet overopphetet. Hvis enheten føles varm å ta på, slutter du å lade eller puffe. La den avkjøles før du bruker den igjen. Ikke la Nordic Light® Vapes ligge i solen eller i et oppvarmet miljø.

Jeg mistet min Vape i vann, vil den fortsatt fungere?

Ikke bruk eller prøv å lade en Vape som har vært i vann eller nedsenket i andre væsker. For din egen sikkerhet må du bytte ut både batteri og ePod.

Hvorfor blinker LED-lyset på batteriet?

Hvitt lys under bruk betyr at alt er ok. Blinkende lys under vaping: Hvis batteriet er overopphetet, slås det automatisk av, for sikkerhet. La enheten avkjøles. Kontroller ePod - hvis ePod er tom - må du bytte ut ePod. Ikke noe lys ved bruk - lad batteriet. Når du ikke bruker Vapen, går den i hvilemodus. Du aktiverer den ved å ta et trekk. Hvis du har sjekket ovenstående og problemet ikke er løst, kan du kontakte oss på vår chat-tjeneste, eller sende oss en e-post på: support@nordiclight.net. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Vår support telefonen er åpen på kontortiden: 09.00 - 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 15.00 i helgene.

Min No3 vil ikke lade, hvorfor?

Prøv disse feilsøkingsløsningene: Kontroller at batteriet og laderen er tilkoblet riktig måte. Ladekabelen er magnetisk og fungerer bare på en måte - når den er i riktig kontakt med ladepunktene på enden av batteriet. Led-lampen på laderen skal lyse rødt ved lading og blått når den er fulladet. Sjekk at tilkoblingen mellom USB-laderen og ladekilden din er tilfredsstillende. Hvis du er i tvil, kan du prøve å lade telefonen på denne USB-ladekilden. Kontroller tilkoblingspunktene på batterienden og laderen, og tørk av med en tørr klut eller papir. Ta ut ePod og tørk av ePod og de tilhørende tilkoblingspunktene på batteriet. Hvis du har prøvd punktene ovenfor, og den fremdeles ikke lader, og LED-lampen på laderen er rød, kan du prøve å lade i 24 timer. Hvis du har sjekket ovenstående og problemet ikke er løst, kan du kontakte oss på vår chat-tjeneste, eller sende oss en e-post på: support@nordiclight.net. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Vår support telefonen er åpen på kontortiden: 09.00 - 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 15.00 i helgene.

Hvorfor får jeg ikke nok vape/ damp?

Nordic Light® No3, er en smart og liten enhet som produserer mye damp. Men du kan ikke sammenligne det med større vape eller mods med åpne tanker som produserer dampskyer. Om du opplever mindre damp enn normalt med No3, kan du sjekke følgende: Blinker LED-lampen? I så fall, lad batteriet. Har du eJuice i ePoden? Hvis tom, kan du bytte ut med en full ePod. Dekker du ventilasjonshullene? Prøv å holde No3 på en annen måte. Kontroller kontaktpunktene mellom ePod og batteriet for smuss eller fuktighet. Tørk eventuelt av med en tørr klut eller papir. Kontroller inntaket i munnstykket for smuss. Hvis det er smuss, kan du prøve å få det ut. Hvis ikke noen av ovennevnte punkter løser problemet, kan du prøve å erstatte ePoden med en ny. Hvis du har sjekket ovenstående og problemet ikke er løst, kan du kontakte oss på vår chat-tjeneste, eller sende oss en e-post på: support@nordiclight.net. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Vår support telefonen er åpen på kontortiden: 09.00 - 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 15.00 i helgene.

Hvordan registrerer jeg meg?

Øverst til høyre på hovedmenyen er det en Logg inn lenke. Følg den lenken, og under Kunde Login-feltet er det en lenke, Ny kunde? Registrer deg. Følg lenken og fyll ut skjemaet.

Hvem kan registrere seg og bli medlem?

Alle over 18 år.

Må jeg registrere meg for å handle?

Nei, du er velkommen til å handle som gjest uten å registrere deg. Alt du trenger å gjøre for å handle, er å velge favorittproduktene dine og deretter fylle ut en betalingsmåte under utsjekking. Hvis du registrerer deg, kan du bli medlem av vårt abonnementsprogram, og få nyheter og informasjon før markedet.

Jeg husker ikke passordet mitt. Hva gjør jeg?

Gå til påloggingssiden, og mellom e-postadressen og passordet som er lagt inn, vil du finne en lenke: Glemt passordet ditt? Følg lenken og fyll ut skjemaet, så sender vi deg en e-post, slik at du kan tilbakestille passordet.

Hvordan kan jeg oppdatere kontoinformasjonen min?

Logg på kontoen din, så kan du få tilgang til kontoinformasjonen din, se historikk og oppdatere all informasjon.

Hvordan kan jeg komme ut av e-postlisten din?

Nederst i e-postene våre er det en lenke der du kan melde deg ut.

Hvordan vet jeg fraktkostnaden?

Fraktkostnadene vil være synlige for deg når du sjekker ut. Vi gjør vårt beste for å gi deg den beste tilgjengelige fraktkostnaden. Vi er avhengige av 3. parter (profesjonelle befraktere), og deres beste pris.

Hvor raskt får jeg levert bestillingen?

Avhengig av hvor du bor, vil normal levering være ca. 3 - 5 virkedager. Ta også en titt på listen over utsalgssteder, under Finn Butikk øverst på venstre side i hovedmenyen.

Hvilke leveringsalternativer tilbyr dere?

Avhengig av hvor du bor, vil normal levering være ca. 3 - 5 virkedager. Ta også en titt på listen over utsalgssteder, under Finn Butikk øverst på venstre side i hovedmenyen.

Leverer dere til postbokser?

Vi kan dessverre ikke levere til postbokser, du trenger en gateadresse.

Hvordan sporer jeg bestillingen min?

Vi bruker partnere ved forsendelser, og de har sin egen sporingstjeneste. Når du sjekker ut, vil du først motta en ordrebekreftelse, og i neste omgang en forsendelsesbekreftelse. Der vi benytter partnere med sporing, vil du også få et sporingsnummer.

Hvordan vet jeg om bestillingen er sendt?

Vi sender deg en bekreftelse på e-post når bestillingen er sendt.

Hvordan stopper eller avslutter jeg abonnementet mitt?

For å endre, pause eller stoppe abonnementet ditt, logger du ganske enkelt inn på kontoen din og endrer det derfra.

Hvor ofte får jeg produktene mine når jeg abonnerer?

Abonnementsvarer sendes ukentlig. Og avhengig av forsendelsesklasse (ekspress eller normal), kan du få den levert i løpet av 1 til 5 virkedager.

Kan jeg returnere min Nordic Light® Vape om den er defekt?

Ja. Alle våre elektroniske enheter er dekket av vår 1 års begrensede garanti. Garantien gjelder normal bruk og pleie av batteriene. Eventuell misbruk eller tukling med batteriet vil annullere garantien. Følg bruksanvisningen. For å returnere et defekt batteri, må du fylle ut garantiskjema online, her.

Hvordan aktiverer jeg garantien?

Du kan enkelt skanne QR-koden på Vape pakken, og registrere deg derfra, eller du kan aktivere garantien her.

Kan jeg returnere ePods?

Ja, men av sikkerhetsgrunner godtar vi bare retur av ePods som er i den originale og forseglede pakken. Vi krediterer kontoen din innen 10 dager etter at vi har mottatt ePods i forseglet originalpakke. ePods dekkes ikke av garantien.

Hva gjør jeg hvis bestillingen min er feil, ufullstendig eller skadet ved ankomst?

Ta kontakt med vårt supportteam på vår chattjeneste, eller i mail på: support@nordiclight.net. Du kan også kontakte oss på telefon: 00 47 916 07 777. Supporttelefonen vår er åpen på kontortiden: 09:00 - 17 : 00 på hverdager og mellom 10:00 og 15:00 i helgene.

Dekker garantien produkter jeg har kjøpt fra en 3. part?

Garantien vår dekker bare produkter som er kjøpt online fra vår nettbutikk, eller fra våre sertifiserte forhandlere.