juli 17, 2020 2 min läsning

Moralister i Helsedirektoratet hindrer røykeslutt, sier Åshild Bruun-Gundersen, FRP's helsepolitiske talsmann. 

Loven som ble satt i 2016, som legaliserer e sigaretter med nikotin i Norge, er blitt trenert av moralister i Helsedirektoratet.

Det er interessant at egeninteressen får gå foran folkehelsen i et departement som er satt til å ivareta nettopp folkehelsen. 

Dette nærmer seg tilstander vi finner i totalitære regimer der egeninteresse og korrupsjon står i høysetet. Kan vi leve med dette? 

FRP's helsepolitiske talsmann, Åshild Bruun-Gundersen, har sett seg lei på dette, og tar nå et oppgjør med løgnene fra Helsedirektoratet. 

Moralistene påstår at de venter på EØS avtalen, hvilket er rent ut LØGN!

Vi i Nordic Light sitter på et dokument fra EFTA, der de helt klart og tydelig refser Norge for ikke å følge opp det de har lovet, og konkluderer med at Norge er en suveren stat og kan gjøre hva de vil. 

Norge trenger altså ikke å vente på EØS, for å sette forskriftene i kraft. 

Så hvorfor lyver de? 

Det interessante er at de fremdeles bruker de samme løgnene som før EFTA refsen. Det sier jo litt om kreativiteten til moralistene i Helsedirektoratet. 

Noen bør gripe inn, legge dem over kneet og gi dem ris på rumpa, eller vaske munnen deres med såpe. Som man gjorde med uskikkelige barn i min oppvekst. 

Åshild Bruun-Gundersen er for øvrig en av svært få, som har mot til å snakke dem midt imot. 

Hun kjøper ikke argumentene deres, og uttaler til Dagsavisen:  

– Det er overhodet ikke nødvendig å vente på EU. Norge bestemmer faktisk over seg selv, og i vårt lovverk kan det tillates nye nikotinprodukter dersom de er mindre helseskadelige enn dem som allerede finnes på markedet.

Les artikkelen i Dagsavisen her. 

Foto i artikkelen: Gorm Kallestad / NTB Scanpix, lånt fra Dagsavisens artikkel.