mars 25, 2020 2 min läsning

I disse Corona tider tillater vi oss å komme med noen tips i forhold til hygiene og bruk av e sigaretter. 

Det er et faktum at forbruket av nytelsesmidler går opp i nedgangstider. I disse unntakstilstandene vi nå befinner seg i, vil dette være enda mer aktuellt. 

Vi skal sitte inne i karantene, selvpålagt eller ei, og vi skal tross alt fortsette å leve. Når livsstandarden blir redusert i forhold til frihet og sosialt samvær, så tar vi igjen med litt ekstra kos i egne hjem. 

Å kose seg er et norsk fenomen, og vi er gode på det. 

Vi dampere eller vapere, de fleste av oss i hvert fall, har jo ofte delt e sigarett, for å dele smak. Det er også litt av kosen, og det sosiale aspektet av vaping, og det viser også tillit. 

Nå er det viktig å ta hensyn til andre, og deg selv. 

Vi vet svært lite om Corona, eller Covid-19 viruset, annet enn at det er et virus, som smitter ved dråpe smitte og kontakt. Så langt viser det seg at 80% av de som er smittet kun har lette eller ingen symptomer. Det betyr at alle som ikke har blitt testet er potensielle smittebærere.  

Skal vi klare å komme over denne krisen, på en fornuftig måte, og redusere antall smittede, og med det antall syke og døde, og de økonomiske ettervirkningene, som kan vare i mange år etter at vi har fått bukt med viruset:  

Følg de generelle retningslinjene fra myndighetene. Dette er avgjørende for en myk landing.

Her kommer i tillegg noen råd fra oss: 

- Hold dere hjemme - det meste kan i dag kjøpes på nett og leveres i post eller på dør. Så også e sigaretter og e juice. 

- Ikke del e sigarett i disse dager, selv om det bare er innenfor husets fire vegger. Vi vet for lite om Corona viruset til å ta sjanser. 

- Rengjør din e sigarett hyppig og grundig, selv om det bare er du som benytter den. Blir du syk av andre grunner, vil du lettere kunne bli syk av Corona viruset. 

- Bytt coil og munnstykke regelmessig. 

- Kjøp e juice fra sikre kilder. Mye av e juicen og e sigarettene som blir benyttet i Norge, kommer fra usikre kilder i inn- og utland.

Vi har nå lansert vår e juice også her på vår webshop, produsert i Europa før Corona viruset traff verden. Du finner den ved å følge denne linken. Eller klikk på bildet under. 

- Ta vare på hverandre. Bruk sosiale medier og andre tekniske plattformer for å holde kontakt med venner, familie, arbeidskolleger og bekjente. 

Vår Premium e juice er produsert i Europa, for din trygghet. 

Nordic Light Premium e juice er rene juicer der det ikke er spart på noe for at du skal få den beste vape/ dampe opplevelsen. 

Vi har nå lansert 10 rene og naturlige smaker, med nikotin, i 10 ml flasker med nåletynn påfyllings tut, som passer til alle e sigaretter.