Mange fordeler med å kjøpe E-sigaretter

10 april, 2019 2 min lesetid

Man kan trygt si at E-sigaretter har utviklet seg enormt siden den første E-sigaretten ble lansert i 2003. Produktet har møtt, og møter fortsatt mye skepsis, men forskningsrapporter viser fortsatt langt mindre skader sammenlignet med tradisjonelle tobakksigaretter.

E sigaretter er ifølge Public Health England, 95% mindre skadelig enn tobakksigaretter.

I dag finner du et hav av modeller og minst like mange smaker - I praksis handler det om å finne E-sigaretten som passer best for deg, og som kan gi deg de smakene du liker aller best.

Vi i Nordic Light er alternativet for deg som er opptatt av kvalitet og godt design når du skal ta i bruk E-sigaretter.

Som produsent av E-sigaretter har vi utviklet to primære E-sigaretter

Nordic Light No3

Vi anbefaler No3 for nybegynnere over 18 år som vil slutte å røyke tobakk, og viderekommende og profesjonelle brukere som ønsker å ha en liten og ikonisk enhet på farten.

Nordic Light No5

No5 egner seg for erfarne brukere som ønsker mer damp og mulighetene for å regulere styrke, og blande smaker.

Videre har vi 2 nye e sigaretter under utvikling, så besøk oss igjen med jevne mellomrom, så får du først vite om våre nyheter. Du kan også melde deg på vårt Nyhetsbrev nederst på siden vår: https://nordiclightvape.com/

Vi anerkjennes for vårt elegante og diskré design og passer perfekt for deg som ønsker enkle og intuitive E-sigaretter!

Gode batterier og 1 års garanti

E-sigarettene har Li-Ion-batterier, samme type batterier som du har i mobiltelefonen, og er oppladbare. Vi tilbyr ikke engangsprodukter, ettersom de ikke er miljøvennlige.

Alle våre elektroniske enheter er dekket av vår 1 års begrenset garanti. Garantien gjelder normal bruk og pleie av batteriene.

E-pods med mange forskjellige smaker

Ved siden av våre E-sigaretter tilbyr vi også E-pods. I vår nettbutikk kan du velge mellom en rekke smaker. Foretrekker du mentol, jordbær, blåbær eller tradisjonell tobakksmak?

Nordic Light har som ambisjon å forenkle bruken av E-sigaretter, uten at det går på bekostning av smaksopplevelse og finesse. Vår filosofi har resultert i mange faste kundeforhold i hele Norge.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte våre produkter!